.

.

Mire számíthatsz tőlem?

Alapfeltevés, hogy egy író (vagy esetleg a szárnyát próbálgató írópalánta) általában olyan típusú történetet vet papírra, amit egyébként olvasni is szeret. Nincs ez nálam sem másként.
Azoknak, akik ismerik vagy esetleg rendszeresen követik a Könyvek erdeje nevű blogomon megjelenő posztokat, nekik nem jelent újdonságot a következő kijelentésem: több zsánerből válogatom össze az olvasmányaimat és ezeket váltogatni is szoktam.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy ebben az esetben mit is várhatnak tőlem az olvasóim? Nem mondom, hogy egyszerű erre válaszolnom, de mivel alapból a fantasy a kedvenc zsánerem, ezért valószínűleg valami hasonlót. Kifejezetten kedvelem az urban fantasy műfaját, de azt a fajtát, amely kalandos, mozgalmas, ugyanakkor kicsit csajos is - talán valami hasonlóval megpróbálkozom.

Kedvelem a különböző lényeket, illetve azok megjelenéseit, de mivel egy időben komolyan foglalkoztam az ezoterikával, az okkult tanokkal és a misztikummal, ezért az ezen a területen szerzett tapasztalataimat, és az így megismert egyes nézeteket is szeretném megjeleníteni az írásaimban - csak, hogy jobban működjön a dolog és összetettebbnek tűnjön.

A Magánvégtelen molyantológiában megjelent novellám, illetve az azzal kapcsolatban kapott visszajelzések nagy lökést adtak nekem abban, hogy kiírjam magamból a gondolataimat, és ezt közzé is tegyem ezen az oldalon.

Van egy regényötletem, amely részben - olyan félig - már készen is van, de mivel ráébredtem, hogy képes vagyok novellát is írni, ezért jelenleg inkább ezeknek az ötleteknek a kidolgozására fordítom az energiámat és az időmet.

Szóval leginkább fantasy alapú novellákat fogok közzétenni, amelyeket igyekszek majd különböző témakörökbe rendezve tálalni. A regényötletemhez kapcsolódva is léteznek még olyan kiegészítő információk, háttértörténetek, amelyeket az eredeti szövegbe nem fogok tudni beledolgozni, de sajnálnám, ha feledésbe merülnének - ezeket is igyekszem közzétenni. Az egyik első ilyen kiegészítő történet nem más, mint a nyomtatásban is megjelent, A forrás legendája című novellám, amely tulajdonképpen háttértörténet. 

A többit pedig majd meglátjuk. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Megosztás

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More